Rosmarino Black Line ploča za roštilj, 46 cm

Rosmarino Black Line ploča za roštilj, 46 cm

Broj: 2897332
Ploča za roštilj Black Line duljine 46 cm tvrtke Rosmarino može se pohvaliti mineralnom prevlakom i četveroslojnim sastavom, koji osigurava da se hrana ne lijepi, ravnomjerno peče i s malom količinom masti. Prikladan je za sve vrste ploča za kuhanje, uključujući indukcijske, a može se koristiti i u pećnici. Cijeli opis
49,91 €
Dostava MALL

Kod dobavljača

4.3.2025 predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
5.3.2025 dostava za Zagreb i okolicu
 
5.3.2025 dostava za ostale županije
Broj: 2897332

Opis

Black Line ploča za roštilj, 46 cm

Ploča za roštilj Rosmarino tvrtke Black Line duljine 46 cm jedno je od vrhunskih jela s inovativnim i tehnološki naprednim mineralnim premazom, razvijenim u Njemačkoj. Zbog svestrane upotrebe na njemu ćete moći pripremati ribu, meso, povrće i druga jela s roštilja – sve u jednom jelu. Rebrasta površina daje hrani karakterističan uzorak roštilja. Hrana tijekom kuhanja zadržava sve vitamine i minerale koji su potrebni našem tijelu. Ima bakelitnu ručku za bolji zahvat i ne pregrijava se tijekom kuhanja. Ploča se može prati u perilici posuđa, a prikladna je za sve vrste ploča, uključujući indukcijske. Može se koristiti i u pećnici do 220 °C. Svi spremnici iz linije Black Line temelje se na višeslojnom sastavu, što osigurava dugi vijek trajanja i visoku otpornost spremnika.

Black Line ploča za roštilj, 46 cm

Sastav s 4 sloja

1. Deblji osnovni sloj aluminija: tijelo posude tvori sloj lijevanog aluminija, koji je izvrstan vodič i ravnomjerno raspoređuje toplinu po cijeloj površini spremnika.

2. Središnji mineralni premaz: povećava čvrstoću i pruža optimalnu otpornost na ogrebotine.

3. Oblaganje glatkim mineralnim česticama: pretposljednji sloj sadrži veće glatke mineralne čestice, koje pružaju još veću otpornost posude.

4. Posljednji sloj zaštitnog premaza: gornji sloj osigurava da se hrana ne lijepi za posudu – brzo kuhanje i jednostavno održavanje.

Sastav sa 4 sloja

Tehnologija kuhanja od vrućeg kamena

Posebno razvijena moderna tehnologija kuhanja poklapa se s jednim od najstarijih načina kuhanja – na kamenu. Unutrašnjost posude presvučena je posebnim glatkim mineralnim premazom, koji je razvijen u Njemačkoj i omogućava prirodan način kuhanja i pečenja. Hrana se ne lijepi na takvoj površini, što također olakšava čišćenje i održavanje. Za kuhanje na takvoj površini dovoljna je minimalna količina masti, a hrana zadržava sve hranjive sastojke, vitamine i minerale koji su potrebni našem tijelu za zdrav život. Da biste zadržali kvalitetu nakon nanošenja premaza, nemojte grebati metalnim predmetima.

Tehnologija kuhanja od vrućeg kamena

Upute za održavanje:

Da biste zadržali kvalitetu nakon nanošenja premaza, nemojte grebati metalnim predmetima. Nakon upotrebe, pustite da se potpuno ohladi prije pranja. Ako je spremnik prazan, nemojte ga zagrijavati. Izbjegavajte kuhanje na najvišim temperaturama. Ne trljajte posuđe oštrim i metalnim predmetima, poput npr. žičanom spužvom ili metalnim kuhinjskim priborom. Pranje perilice posuđa smije se izvoditi samo na nižim temperaturama i sa što manje deterdženta. Za duži vijek trajanja posude preporučuje se ručno čišćenje. Tijekom kuhanja ne upotrebljavajte ploču za kuhanje na ploči koja premašuje promjer dna posude.

Održavanje

Tehničke značajke

Vrsta posude ploča za roštilj
Duljina 46 cm
Duljina dna posude 21 cm
Materijal posude aluminij
Premaz mineralni premaz protiv ljepljenja Greblon C2
Materijal ručke bakelit
Korištenje na indukciji da
Koristite na staklokeramičkoj ploči za kuhanje/plinskoj/električnoj ploči da
Korištenje u pećnici da, do 220 °C
Pogodno za perilicu posuđa da
Bez PFOA da
Dimenzije 51 × 26,5 × 2 cm

Jamstvo: 2 godine