Maja Piskernik: Čarobni okusi - kuhajmo bez glutena, jaja i laktoze
Maja Piskernik: Čarobni okusi - kuhajmo bez glutena, jaja i laktoze
Na zalihi 3 artikla
Opis
Maja Piskernik: Čarobni okusi – kuhajmo bez glutena, jaja i laktoze
Predstavljamo vam prvu slovensku knjigu o pripremi hrane bez glutena. Knjiga sadrži jednostavne recepte koji vam omogućuju da pripremite doručak, ručak ili slatkiše tako da nećete primijetiti razliku između glutenske i hrane bez glutena. Svi recepti omogućuju pripremanje jela koja ne sadrže gluten, jaja i laktozu ili zamjene za njih. Dakle, u prvom dijelu knjige ima dosta zamjena za jaja i laktozu. Također, dodaju se recepti o tome kako sami možemo napraviti zamjene (npr. Sojino mlijeko, tofu, kiselo vrhnje, bademovo mlijeko, rižino mlijeko) Knjiga sadrži 118 recepata, koji su namijenjeni bolesnicima s celijakijom, alergijom na gluten, jajima i laktozom, te svima koji odluče jesti ovu vrstu prehrane. Recepti se lako pripremaju i, iznad svega, jela imaju izvrstan okus.
Značajke knjige:
- Jezik: hrvatski
- Izdavač: samostalno objavljivanje
- Uvez: meki
- Broj stranica: 171
- Godina izdavanja: 2018
- Dimenzije: 21×20 cm